Foto: Salt and wax studios

Foto: Salt and wax studios

Om meg

Gunhild er meg, og jeg bryter tabuer rundt sykdom og seksualitet. Nærmere beskrevet, blogger jeg om alt rundt egen kreftsykdom og seksuelle temaer i forbindelse med denne.

Jeg er sexologisk rådgiver og driver i dag Stavangersexologene, en privat klinikk som tilbyr sexologisk rådgivning til mennesker som strever og opplever vanskeligheter med sin seksualitet.

Jeg reiser også rundt i Norges land og holder foredrag, ofte i regi av Gynkreftforeningen. Men har også ved flere anledninger vært på Universitet og forelest for sykepleiestudenter om nettopp sykdom og seksualitet.

Sykdom og behandling kan påvirke blant annet seksuelle funksjoner, men skadevirkningene kan reduseres eller elimineres. Det er alltid mulig å finne nye veier, slik at livet kan nytes. Med denne bloggen vil jeg hjelpe, inspirere og formidle kunnskap og erfaring knyttet til sykdom og seksualitet.

Jeg er selv en ung kreftpasient, som har kjent hva kreft kan gjøre med kropp og sinn. Jeg var 24 år da jeg første gang ble syk, og 28 år ved tilbakefallet. Møtet med helsevesenet rundt dette temaet, gjorde at jeg følte meg fratatt min seksualitet. Jeg gikk derfor lenge rundt uten å tørre å spørre noen om alle spørsmål, sorger og frykter jeg satt med i forbindelse med dette.

I dag jobber jeg målrettet for at det skal bli mer fokus på seksuell helse for oss med uhelse!


 
 

Sjekk også ut..