GUNZILLA

Foto: Lånt

Foto: Lånt

Jeg har fått flere spørsmål om navnet Gunzilla. Hvordan kom du på det? Hva er bakgrunnen for navnet? Hvorfor valgte du dette navnet?

Vel, det var vel ikke akkurat jeg som kom på dette navnet. Det var en kompis av meg som tilfeldigvis kalte meg det en gang i tiden. Grunnen, tror jeg, var at jeg alltid har vært litt høyere enn ham, og sterkere. Så ble navnet bare “stuck” med meg.

Jeg satt lenge å tenkte på navn til bloggen min, da jeg for alvor begynte å vurdere den. Hva skal jeg kalle den? Det endte med Gunzilla, som et ordspill. Selv heter jeg Gunhild, og Godzilla er et stort og sterkt vesen. Jeg ser absolutt på meg selv som en sterk person, og fant det passende når jeg nå skal skrive om eget liv, sykdom og seksualitet. Det krever baller å gjøre dette. Vel, egentlig krever det en vagina, baller er for sensitive! Uansett, om ikke baller, så har jeg i hvert fall styrken (og vaginaen) til det. Konklusjonen min er at navnet er mer enn passende til formålet mitt. Er du ikke enig?